Blog

Som du nok ved, så skaber klæder folk!

Hvem end der har skabt udtrykket, klæder skaber folk. Så har de ret!

En stor del af dit ydre kommer af dit påklædning. Og ja ja der er dem der siger at det er det indre der tæller. Faktum er blot at det er det ydre der tænder. Uanset om vi nu kan lide det eller ej. Det kan hurtigt lyde lidt overfladisk, men det er jo nu engang sådan det er. Kvinder tænder mere på manden i uniform eller skjorte. Mænd tænder mere på kvinder i små stramme kjoler. Naturen har nu engang udstyret os med øjne og de skal da bruges. 

Hvis det var så skidt, så ville undertøjsbutikker nok heller ikke lave millard omsætninger. Lad os bare tænke på victoria secret, det i øvrigt ikke er helt så stor en hemmelighed. Noget der kan give dit forhold ekstra liv er ikke følsomme samtaler til langt ud på natten. Det er når du tager de selvsiddende strømper på og måske endda dit frække bondage udstyr frem. 

Husk nu, hvis ikke du smider lidt gnister på bålet så får du aldrig flammer. Det ender blot med at der strikkes sokker på sofaen og pudses alufælge i garagen. Så det gælder om at være lidt kreativ. 

Husk at gøre noget ud jer selv. Det gælder både hende og ham!

Facit af det hele er at en smuk sjæl også bør bo i en smuk krop. Det at gøre noget ud af sig selv er ikke hverken en synd eller skam. Sætte håret, tage noget pænt tøj på og passe lidt på sin krop. Det er nogle af de kodeord der sørger for at forholdet blomstrer. 

Hvis du altså husker at tage noget af det forførende tøj og undertøj på, så ser du nok også din partner mere i det samme. Nogen gange skal man gøre sig lækker bare fordi. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *