Blog

Seler til mænd

Seler til mænd 

Seler til mænd er den atypiske mulighed for en, der ønsker at holde bukserne oppe. De fleste anvender i dag bælter for at holde bukserne oppe, her hos BalderClothes forstår vi godt hvorfor seler er uundværlige at have i sit klædeskab. Da det er ej bare et spørgsmål om funktionaliteten i at holde sine bukser oppe. Det kan nemt også være for at sætte sit eget personlige præg på sit look og her er seler til mænd en god løsning.  

Startede som undertøj.  

Seler til mænd var oprindeligt en almindelig del af undertøjet, da man monterede det inden under trøjen for at beholde bukserne oppe og var ikke set som værende rigtigt opsat at have oven på sin skjorte som man efterfølgende gjorde. Selerne oven på skjorten var startede til at sætte detaljen på sit outfit og derigennem skille sig ud og det blev snart et fortrukken valg at seler til mænd blev placeret oven på skjorten.  

Bruges til flere af former for sociale sammenhænge 

Seler til mænd er nu et mere specielt valg at bruge, da det skiller sig ud fra andre og tilbyder dig muligheden for at kunne skille sig ud og kan benyttes til alle bryllupper for at placere sit eget personlige punkt på ens look. Her kan man samtidig vælge i mellem en et hav af forskellige modeller af seler og forskellige farver, som hermed får en til at skille sig ud og afslutte sit look.  

Specialiseret valgmuligheder 

Hos BalderClothes har vi valgt at føre et mere traditionelt sortiment og fører derved i de mørkere farver som grå, sort og blå. Da de er med til at gøre en kontrast til de hyppigere lysere skjorter, som flere har inden under seler til mænd.  Men kan også let bruges, hvis man bare ønsker en mindre kontrast til sin skjorte. 

Mangler man et enestående kendetegn? 

Mangler du måske lidt identitet eller en del af dit klædeskab, der er med til at skille dig ud fra de andre. Så kan seler til mænd være en løsning, da det snildt kan blive dit kendetegn for hvem du er og derigennem giver ens look et personligt præg. 

Uskrevne regler 

Der er som sådan ej nogen regler om at du ikke kan benytte seler til mænd sammen med et bælte, men det er en fælles viden, at det ikke giver mening at benytte disse to accessories på samme tid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *