Blog

Top 5 kryptovalutaer at se i denne uge

Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple og Bitcoin Cash er alle kryptovalutaer med potentiale til at give livsændrende gevinster. Især Bitcoin har oplevet en utrolig vækst i løbet af det seneste år og er i øjeblikket den mest værdifulde kryptovaluta i verden. Ethereum, Litecoin og Bitcoin Cash er også alle populære kryptovalutaer, som har oplevet en betydelig væksti de seneste måneder. Ripple er en relativt ny kryptovaluta, men er allerede blevet taget i brug af store finansielle institutioner. Alle disse kryptovalutaer har potentiale til at levere store gevinster i de kommende år.

Så hvilke af disse top 5-kryptovalutaer bør du holde øje med i denne uge? Her er et kig på hver enkelt:

 

Bitcoin (BTC):Bitcoin er verdens mest populære og værdifulde kryptovaluta. Den har oplevet en enorm vækst i løbet af det seneste år, hvor prisen er steget fra omkring 1.000 dollars i januar 2017 til over 19.000 dollars i slutningen af december. Bitcoin er en decentraliseret valuta, der giver mulighed for øjeblikkelige, peer-to-peer-betalinger. Det er også en afde mest sikre kryptovalutaer, med en stærk track record for sikkerhed.

 

Ethereum (ETH): Ethereum er den næststørste kryptovaluta efter Bitcoin. Den har oplevet en lignende vækst som Bitcoin i løbet af det seneste år, idet den er steget fra omkring 10 $ i januar 2017 til over 1.000 $ i slutningen af december. Ethereum er en decentraliseret platform, der kører smartekontrakter. Det er programmer, der kører præcis som programmeret og ikke kan lukkes ned eller censureres.

 

Litecoin (LTC): Litecoin er en kryptovaluta, der ligner Bitcoin, men med hurtigere transaktionstider. Den har oplevet en stærk vækst i løbet af det seneste år og er steget fra omkring 4 dollar i januar 2017 til over 300 dollar i slutningen af december. Litecoin er et godt valg for dem, der leder efter et alternativ til Bitcoin.

 

Ripple (XRP): Ripple er en relativt ny kryptovaluta, men har allerede oplevet en betydelig vedtagelse af store finansielle institutioner. Det er et decentraliseret betalingsnetværk, der giver mulighed for hurtige, sikre og billige internationale betalinger. Ripple er i øjeblikket den tredjestørste kryptovaluta efter Bitcoinog Ethereum.

 

Bitcoin Cash (BCH): Bitcoin Cash is a cryptocurrency created in August 2017. It is a fork of the Bitcoin blockchain, with some changes made to the code. Bitcoin Cash has experienced strong growth since launch and has risen from around $ 600 in August to over $ 2,500 at the end of December. It is currently the fourth largest cryptocurrency.

 

So there you have it, the 5 best cryptocurrencies to keep an eye on this week. All of these coins have the potential to deliver big gains in the years to come. Also keep an eye on this guide for successful investing in the new crypto-bancor .

One thought on “Top 5 kryptovalutaer at se i denne uge

  1. Get in touch with Summitrecoup com if you want to recover your scammed funds or get some legal counsel on how to go about it. They’re the Best and Most legit team out there. I saw their reviews and reached out, got back all my funds with roi. Superb I Must say!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *