Blog

Smart holder til paraplyen så den er til at få fat i hurtigt

Denne chikke Paraplyholder, der holder paraplyen, er virkelig praktisk fx i gangen. Placeringen gør den nem at finde frem, når en generende tung regn plasker mod ruden. Har du ikke sådan en? Måske er din paraply udenfor rækkevidde, fordi den ligger og griner inde i garderoben? Ja, så er det uundgåeligt!

Du skal først finde den bagerst i skabet, inden du febrilsk forsøger at få den forbandede paraply slået ud. Du kan jo da ikke gøre dig så slank, at du kan løbe en slalom mellem dråberne? Så regner det rigtigt meget, bliver du hurtigt temmelig våd. Tænk, hvis du havde denne paraplyholder praktisk stående i dit hjem ved siden af din hoveddør.

Køb en god paraply holder der er skabt i industrielt udtryk

Lige til at tage ud som den er, kan du hurtigt slå den op, når du skal ud af døren – voila, du bliver ikke våd. Paraplyen holdes på plads, fordi den store paraply holder er skabt til dette formål. Ja vi ved hvad du tænker – So ’ein Ding muss ich auch haben’ for nu at følge det tyske mundheld. På dansk betyder dette slet og ret, at sådan en må du da også se at få fat i. Intet er lettere, for du finder den her hos os sammen med et righoldigt sortiment af artikler til hus & have, personligt pleje og meget, meget andet.

Få paraplyen frem så den er klar når du skal bruge den.

Det med paraplyer betragtes af nogle, som noget let, eller noget man ikke skal tage sig synderligt meget af. For man kan snart ikke henvende sig noget sted, før man får ’en regn’ af reklameparaplyer i nakken. Smart ikke – de lover dig en gratis paraply eller giver dig en – og du går intetanende rundt og reklamerer. Du kunne sådan set lige så godt gå rundt med et stort reklameskilt på maven fastgjort med snore til din krop.

Og når du nu er billig reklame, må du påregne at den herlige gratisparaply ikke har nogen lang levetid. Paraplyholdere og kvalitet med hensyn til holdbarhed tænkes der ikke på. Men hos os kan du både købe smarte og praktiske løsninger på den ædle kunst, der er at være rigtig paraplyejer.    

Det er godt at have en paraply når man bor i et land som Danmark, hvor det tit regner og vejret er uforudsigeligt. Ingen bryder sig om den ubehagelige overraskelse med en uventet regnbyge, som på få minutter gør én drivvåd fra top til tå. Med en transparent paraply undgår man at blive totalt gennemblødt på sin slentretur, og ved hjælp af paraplyen kan man derfor fortsat få gennemført sine gøremål i tør tilstand. Og hvis man er så heldig at solen en dag brænder i Danmark, så yder en paraply også god skygge og læ på en varm sommerdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *