Blog

Oversæt til flere forskelige sprog og tjen penge

Skrive på flere sprog og tjen penge på det

Efter at flere og flere ting er kommet online, så er det blevet muligt, at arbejde hos et oversættelsesbureau lige hvor henne i verden du ønsker det. Alt det kræver er en computer og en internetforbindelse. Foruden det, så skal du selvfølgelig kunne skrive flydende Dansk samt mindst et andet sprog. Men så er du ellers også klar til tjene penge på at oversætte forskellige tekster. Det super fede er, at du gøre fra lige hvor du vil. Du kan sidde i Spanien eller i New York og skrive dine tekst oversættelser. Det er helt op til dig. Det er selvfølgelig meget vigtigt, at du overholder dine deadlines med oversættelsesbureauet, som har hyret dig. Ellers er du sådanne set din helt egen chef. Og det at være sin egen chef giver dig en masse frihed som man næsten ikke kan købe for penge.

Oversæt fra Dansk til Spansk eller Dansk til Engelsk

Hvis du har dansk som dit modersmål, så er det oplagt, at du enten oversætter fra Dansk til Engelsk, Dansk til Spansk, Dansk til Tysk eller et helt andet sprog. Der selvfølgelig nogle sprog, hvor der er mere arbejde med oversættelser end andre. Men du skal ikke regne med at blive arbejdsløs selv om du oversætter til et af de mindre brugte sprog. Verden er en kæmpe klods med millioner af mennesker, så der er altid brug for en ny oversættelse på selv de mindste sprog. Det gælder selvfølgelig om at du skal sætte tæring efter næring, og at du ikke lever over evne. Du kan komme meget langt for langt mindre penge mange steder ude i den store verden, end du kan i Danmark.

Lær et nyt sprog i mens du ser verden 

Det er oplagt, du lærer et helt nyt sprog mens du er ude og se verden. Ikke alene er det fedt bare at kunne snakke et nyt sprog. Men det giver dig også endnu flere muligheder som professionel oversætter,når i fremtiden skal have mere arbejde fra de oversættelsesbureauer, som du efter laver et samarbejde med. Et sted, hvor der altid er brug for nye oversættelser hele tiden, er hos den amerikanske streaming gigant, Netflix. De sprøjter hele tiden ny film og især nye tv-serie ud på alverdens sprog. Alle disse film og tv-serier, skal alle sammen oversættes til mange forskellige slags sprog. Kommer du først indenfor hos Netflix som oversætter, så bliver du aldrig arbejdsløs. Men er bare en af mange store firmaer, der hele tiden skal bruge nye oversættelser. Rejseselskabet Expedia har også hele tiden brug for, at få diverse tekster oversat fra et sprog til et andet sprog. Så der er mange tusindvis af timers arbejde i vente til dig.

One thought on “Oversæt til flere forskelige sprog og tjen penge

  1. Hej.
    Jeg er dygtig oversætter fra Dansk til Engelsk, og Engelsk til Dansk. Det er bare noget jeg har brugt jævnligt, i de sidste 10+ år, i skole, på rejse og i mit eget privat liv, hvor jeg snakker med flere folk af forskellige nationaliteter.
    Oversættelse er lige en opgave for mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *