Blog

NORTAGG ER DIN B2B GROSSIST! 

NORTAGG ER DIN B2B GROSSIST! 

NORTAGG er erfarne inden for engros elektronik og har igennem længere tid handlet engros tøj. Hos NORTAGG har vi store mængder produkter på vores hjemmeside, som er klar til at blive sendt afsted mod jer. Mangler jeres organisation mobiltilbehør så er I ankommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe sortiment som tilbydes til den bedste pris i Danmark.  

Indenfor  telefon tilbehør engros har NORTAGG mange gode tilbud til vores købere. Det kan være at I måske står og har brug for den mest optimale skærmbeskyttelse for dine arbejdere, så deres telefoner fungerer bedst og de er i stand til at betjene jeres købere bedst muligt. Som elektronik grossist af elektronik tilbehør engros har vi mange muligheder for at løse jeres problem. NORTAGG har blandt andet Danmarks bedste skærmbeskyttelse. Her tilbyder vi vores skærmbeskyttelse som kan sikre en solid beskyttelse af din mobiler. NORTAGGs SmartGlass er seriøst stabilt på baggrund af vores produktion. Fremfor det tradionelle skrøbelige glas som findes som de fleste engros elektronik, har vi hos NORTAGG produceret vores SmartGlass med en blanding af plastik og holdbart glas, som derfor leverer os et stabilt produkt.  

Mangler du sportstøj ?   

Vi har altid et gigantisk vare udvalg af høj kvalitets tøj, hvor du kan finde alverdens fantastisk muligheder. Mangler du påklædning til jeres ansatte? NORTAGG har for det meste stabile skjorter af den bedste kvalitet, og vi forhandler B2B grossist, så I kan bestille de korrekte til din virksomhed. NORTAGGs store udvalg strækker sig over en del forskellige udgaver, og vi kan der ved tilbyde et væld af produkter. Vi er altid parat til at leve op til jeres ønsker og distribuere den rigtige mængde. Eksempelvis har vi et kæmpe udvalg af sportstøj af høj kvalitet som vil passe perfekt til din virksomhed. Vores sortiment vil også assistere din virksomhed i den kommende periode eftersom det gode vejr kommer tilbage til samfundet og flere danskere skal ud og dyrke sport igen. Som et eksempel vil vores T-shirts være fantastisk til tennis. Som grossist tøj har vi altid et fuldt lager og stabile tilbud parat til vores kunder, og NORTAGG tilbyder hurtig leverance. Kendetegnet ved NORTAGG er vores øje for kvalitet. Hos NORTAGG leverer kun med produkter i den bedste kvalitet, og du vil derfor udelukkende være sikker på at modtage gode produkter. Som B2B grossist er vi altid opmærksomme på vores kunders spørgsmål, og vi lægger en kæmpe indsats i vores kundeservice. Kunder er dermed ofte inviteret til at rapportere en tilbagemeldning efter I har givet vores elektronik et forsøg, så vi har en chance for at forbedre vores kvalitet samt kundeoplevelse ekstra.     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *