Blog

De fedeste Bluetooth pods 

De fedeste Bluetooth pods 

Hos os kan man se et voldsomt katalog af trådløst headset, vi er eksperter inden for Bluetooth headset, og ved derfor hvad der er afgørende, hvis du skal handle nye Bluetooth høretelefoner. Noget af det essentielle man bør overveje er spilletiden, altså hvor meget tid du kan bruge på ens favoritlydbog eller sit yndlings sang. Er man ude at gå en længere tur og vil høre podcast på hele tiden er det essentielt, at headsettet kan anvendes i så lang tid, som en regner med at være ude i naturen for at gå.  

Powerbank etui 

Mange nyere Bluetooth pods er med et etui, som er en mini boks, som man kan lægge sine Blackpods i. Her assisterer etuiet dig med at holde styr på dine Blackpods i og derved sikrer, at du ej mister den ene af sine pods. Etuiene i dag samtidig anvendes som powerbank, så mens du ej bruger til lydbog, så oplader de sine trådløst headset og man vil kunne erfarer en bedre over all høretid, det er hvad blackpods dk vil kalde for genialt. 

Til hverdagsbrug 

Trådløst headset er en stor del af hverdagen, da man ofte benytter disse i sin hverdag. Her tager man Bluetooth høretelefoner frem hvis du skal vente på nogen eller er i tog trafik. Derfor er det essentielt at man har ladet trådløst headset op, så man ikke skal se ud i luften og ej kan lytte til lydbog.  

Er du den friske type? 

Er du nede for at træne og tit oplever at der er en ledning i vejen, der forstyrre dig i for at man kan udføre ens træning rigtigt, så er trådløst headset den stærkeste løsning til en, da de er foruden ledning og herved sikrer dig at der ej er noget, der forstyrrer en, så man kan fokusere på det, der er vigtigt.  
Det er ej kun i sportens elementer, at Bluetooth headset kan være lækre, da de lige til kan anvendes i hjemmet, hvis du hænger tøj op fordi man kan anvende din tid effektivt eller bare få det bedste ud af en irreterende pligt, som du skal klare derhjemme og som man blot helst vil være fri for.  

Kan anvendes på jobbet 

trådløst headset kan bruges, når man er på jobbet og vil fortage opkald, da mange Apple AirPods nu er med indspiller, så du slipper for at skulle have mobilen oppe ved øret. Så kan man nemlig anvende begge arme samtidig og kan hurtige klare en forespørgseler  

Slip for besvær 

Apple AirPods er ledningsfrie og dermed slipper du det irretende ledningspinat, som du hurtigt kan have med headsets, der har ledninger, som hurtigt kan blive krøllet sammen og dermed tager en tid at vikle ud for bare at skulle lytte til lydbog. Med Blackpods undgår man hele det besvær, der kan komme ved høretelefoner der kommer med ledning for eksempel, så kan ledningen i headsettet gå i stykker og herved gøre dit headset ubrugeligt. Det kan du let slippe for med trådløst headset 

Hos os finder man ens næste Bluetooth pods.  

One thought on “De fedeste Bluetooth pods 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *