Børnefødselsdag

 

Børnefødselsdag på Forsvarsmuseet

Afhold din børnefødselsdag på Borholms Forsvarsmuseum når det passer dig, også i weekenden, hvor vi normalt har lukket, du bestemmer hvornår. Der skal bare bookes en uge i forvejen.

Hvad kan en sådan fødselsdag indeholde.

  • For det første har I adgang til hele museet, hvor en guide vil være tilstede for at besvare jeres spørgsmål.
  • Der vil være et opgave ark, tilpasset børnenes alder, med nogle spørgsmål om museet og de genstande der er. Der vil blive præmier til de dygtigste.
  • Skatteleg, find den hemmelige ting. Den kan kun findes hvis man har fundet ledetrådene på museet. Her vil også være præmier.
  • Slå en rekord – hvor mange børn kan der være i vores Eagle mandskabsvogn.
  • Leg med vores 40 mm luftværnskanon
  • I kan lege egne lege på vores store græsplæne mellem museet og Kastellet.
  • Når I trænger til en pause, vil der blive serveret en kop chokolade per person, det er inkl. i prisen. Ekstra kop chokolade koster 10,- kr. I er velkommen til at medbringe egen kage m.v. Vi er jer gerne behjælpelig med at afhente den kage I måtte bestille, så I kan koncentrere jeg børnene. Hvis vejret er dårligt, er det muligt at indtage chokolade mv. indendørs. Ligeledes kan der købes sodavand til 10,- kr. Bestil venligst på forhånd hvor mange og hvilken slags sodavand.

Prisen for sådan et arrangement alt inkl. optil 10 personer 500,- kr. Fra 11 til 20 personer 900 kr. Fra 21 til 30 personer 1300 kr. Tid til rådighed er maks. 4 timer uden for normal åbningstid, indenfor normal åbningstid, kan I være her fra vi åbner til vi lukker.

 

Kan bookes på telefon 5133 0022 på mail eller ved personligt fremmøde i museets åbningstid, som er mandag til fredag kl. 10-16 eller på mail til museumsleder@bornholmsforsvarsmuseum.dk

    Posted in: Nyheder